Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Statiunea Stana De Vale

Statiunea Stana De Vale

13.8 km da stâna de vale. Statiunea stana de vale are o intindere de 2700 de hectare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Stațiunea stâna de vale este o destinație potrivită atât pentru cei care caută un loc natural pentru a se recrea, cât și pentru cei care au nevoie de un aflată la peste 1000 de metri altitudine, aparține de comuna budureasa, fiind inaugurată în 1880. De la stana de vale se poate parcurge pitorescul drum, lung de 42 km, pe valea iadului unde este si lacul de acumulare de la les. Amplasata la o altitudine de 1.100 m

Paste Apuseni Stana De Vale Oradea Toate Locatiile Romania Din
vizitati articolul complet aici : https://www.happytourbistrita.ro/vacante/apuseni-de-oradea-paste-stana-vale-toate-locatiile-romania/
Il locale attuale è raccomandato per montagne, per natura. Stâna de vale ist eine unterkunft in rumänien. De peste cinci sferturi de veac, numele statiunii stana de vale se asociaza cu urbea beiusului, din cel putin 2 motive:

Statiunea stana de vale are o intindere de 2700 de hectare.

Parasind drumul national si trecand prin localitatea budureasa se ajunge la stana de vale, parcurgand un drum cu serpentine. Stâna de vale este o oază de liniște și tratament, situată în inima ardealului, în creierul munților apuseni, la peste 1.000 de metri altitudine. Stana de vale este o statiune turistica montana, mai exact o statiune climatica alpina, situata la 1102 m altitudine, situata in creierul muntilor bihorului, in statiunea stana de vale este deschisa anul intreg.

.stana de vale este o statiune de odihna si tratament, situata in judetul bihor, aflata in componenta comunei budureasa, in masivul vladeasa, la o altitudine de 1100 de metri. Ttv oradea, știri stațiunea stâna de vale, oaza de liniște și relaxare din munții apuseni 08 01. Amplasata la o altitudine de 1100 de metri statiunea stana de vale este o statiune de odihna si tratament pentru toate anotimpurile de importanta factorii de cura in statiunea stana de vale.

Skigebiet Stana De Vale Skifahren Stana De Vale
vizitati articolul complet aici : https://www.skiresort.de/skigebiet/stana-de-vale/
Este complet izolată şi înconjurată de munţi. Climatul este unul montan cu veri răcoroase bogate în precipitaţii şi ierni reci cu zăpadă abundentă. Indiferent de sezon, stațiunea stâna de vale te așteaptă să te relaxezi și să admiri frumusețile naturii din munții apuseni.

Detalii statiunea stana de vale.

Il locale attuale è raccomandato per montagne, per natura. Aflata in comuna budureasa din masivul vladeasa; Climatul este unul montan cu veri răcoroase bogate în precipitaţii şi ierni reci cu zăpadă abundentă.

Stâna de vale oferă turiștilor liniște. Parasind drumul national si trecand prin localitatea budureasa se ajunge la stana de vale, parcurgand un drum cu serpentine. Este complet izolată şi înconjurată de munţi.

Stina De Vale Cabana Cerbul Mapio Net
vizitati articolul complet aici : https://mapio.net/pic/p-16474856/
În zonă se află și izvorul minunilor, de unde se. Principalii factori de tratament in statiunea stana de vale care atrag mii de turisti anual sunt apele oligominerale si feruginoase, bioclimatul tonic, caracterizat prin presiune. Gara beiuş, pe linia oradea—vaşcău, apoi cu autobuzul (curse regulate);

Stana de vale a primit un rating de 4.3 / 5 de la clientii direct booking (6 opinii in statiunea este recomandata pentru toate varstele si se pot face tratamente impotriva dereglarilor respiratorii, suprasolicitarilor fizice si intelectuale.

Este locul de unde pleaca. Pensiunea rustic house vă oferă cazare in muntii apuseni pe valea iadului, în zona cunoscută sub denumirea de coada lacului lesu, la doar 15 km distanță de statiunea stana de vale. Apele sunt curative pentru persoanele care sufera de dereglari endocrine, probleme respiratorii, organism slabit, astenii, suprasolicitari fizice si intelectuale si diferite afectiuni de crestere.

Posting Komentar untuk "Statiunea Stana De Vale"