Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pesta Porcina In Teleorman

Pesta Porcina In Teleorman

Ministrul agriculturii, petre daea, a făcut câteva precizări legate de caz. Pesta porcină africană evoluează în prezent în 237 de localităţi din 24 de judeţe, cu un număr de 626 de focare, în.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Județul teleorman nu a scăpat de amenințarea virusului pestei porcine africane. La scrioaștea, crăciunul a venit mai devreme! Ministrul agriculturii, adrian oros, a declarat, marti, in teleorman, ca exportul de carne de porc din romania este in pericol din.

Au Inceput Să Apară Mesaje La Nanov Orbeasca Extrordinara فيسبوك
vizitati articolul complet aici : https://ar-ar.facebook.com/OrbeascaExtrordinara/posts/au-%C3%AEnceput-s%C4%83-apar%C4%83-mesaje-la-nanov-in-leg%C4%83tur%C4%83-cu-pesta-porcina-cred-ca-ideea-c/449421762216157/
Joi, daea a spus că autorităţile trebuie să cerceteze acest caz pentru a vedea dacă este vorba despre o acţiune premeditată. Din cauza acestui pestivirus, apare o afectiune la porcine, atat domestice, cat si salbatice. Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22.

La scrioaștea, crăciunul a venit mai devreme!

Până acum, au fost confirmate aproape o mie de focare în 246 de localităţi din 13 judeţe, ultimul fiind teleorman. Anul acesta, în mai puţin de patru luni, au fost anunţate peste 1.000. 30 octombrie 2018, 08:01 (actualizat 30 octombrie 2018, 08:35) |.

Specialiştii institutului de diagnostic și sănătate animală bucurești au confirmat al cincilea caz de îmbolnăvire, după ce au fost prelevate probe de la 3 porci morți. Oamenii se feresc să vorbească! Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar în teleorman sunt 40 de microferme, care ar putea fi în pericol dacă virusul se răspândeşte.

Un Nou Focar De Pestă Porcină Confirmat La Storobăneasa Județul Teleorman Repliktv Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.repliktv.ro/un-nou-focar-de-pesta-porcina-confirmat-la-storobaneasa-judetul-teleorman/
Astăzi, institutul de diagnostic și sănătate animală a anunțat ansvsa că în comuna slobozia mândră, din teleorman, a fost confirmat un alt caz de pestă porcină. Peste 3.000 de porci, sacrificati in teleorman. Pesta porcină africană se extinde în teleorman.

30 octombrie 2018, 08:01 (actualizat 30 octombrie 2018, 08:35) |.

Ca să ţină departe marile exploataţii de pesat porcină. Nu avem animale, decât un câine și o pisică pesta. Este primul caz de pestă porcină africană în judeţul teleorman a fost confirmat, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure.

Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar luni, 22 octombrie 2018, 19:17 actualizat luni, 22 octombrie 2018, 19:22. Proprietarii animalelor afectate de pesta porcină africană vor fi. Din cauza acestui pestivirus, apare o afectiune la porcine, atat domestice, cat si salbatice.

Alsy Lzgc4vejm
vizitati articolul complet aici : 5 days ago
Specialiştii institutului de diagnostic și sănătate animală bucurești au confirmat al cincilea caz de îmbolnăvire, după ce au fost prelevate probe de la 3 porci morți. Primul caz de pestă porcină africană a fost confirmat marţi în judeţul teleorman, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure. Un focar de pestă porcină a fost confirmat în localitatea slobozia mândra.

Primul caz de pestă porcină depistat în teleorman a alertat autoritățile.

Primul caz de pestă porcină africană a fost confirmat marţi în judeţul teleorman, virusul fiind descoperit la un porc mort, aruncat lângă o pădure. Autorităţile se bâlbâie şi aici, dar în teleorman sunt 40 de microferme, care ar putea fi în pericol dacă virusul se răspândeşte. Județul teleorman nu a scăpat de amenințarea virusului pestei porcine africane.

Posting Komentar untuk "Pesta Porcina In Teleorman"